24BOTTLES CLIMA DRINKFLES BOREALIS 0.5L
Artikel nr: 716381

24Bottle Clima drinkfles Borealis 500ml.

Clima Bottle van 24Bottles is de geïsoleerde fles die je drankjes urenlang warm en koud houdt, licht en veelzijdig voor al je behoeften.

Gebruik het voor elke drank zoals thee, kruidenthee of koffie. De thermosfles is 100% waterdicht. Zo kun je het veilig transporteren zonder zelf een druppel vocht te verliezen.

Compact, ruimtebesparend en milieuvriendelijk: de Clima Bottle van voedselveilig roestvrij staal is het duurzame alternatief dat op kantoor, op school, op reis of in de sportschool niet mag ontbreken. Elke thermosfles is wasbaar, herbruikbaar en plasticvrij, om lange tijd zonder invloed op het milieu te hebben. Met Clima Bottle, of je nu een minimalistische of gezochte stijl hebt, kun je duurzaam en smaakvol drinken

Meer stijl met onze kleuren en vormen: de kleuren zijn origineel en verzorgd door 24 toetsen die functionaliteit combineren met design, voor een unieke gebruikservaring. De eenvoudige en geraffineerde lijnen van de effen thermosflessen vullen de motieven aan met motieven van de meest creatieve flessen, de kleine flessen kunnen van ten minste 330 ml tot maximaal 850 ml bevatten

De Clima Bottle is een geïsoleerde dubbelwandige thermosfles, zodat de buitenkant op kamertemperatuur blijft, ongeacht de temperatuur van de inhoud.

Ontworpen voor een actieve en urban levensstijl, zal nooit sporen achterlaten op je bureau, je handen worden altijd droog en je tas wordt nooit nat.

24 Bottles is het Italiaanse designmerk dat in 2013 werd opgericht, met als doel de effecten van wegwerp flessen en schroevendoppen te verminderen.

€ 35,00 (incl. BTW, excl. verzendingskosten)

1 stuk(s) op voorraad
België, Nederland en Luxemburg: 10 € incl. BTW.
Duitsland: 14 € incl. BTW. - Frankrijk: 23 € incl. BTW.
Colli's groter dan 2 meter omtrek of zwaarder dan 30 kg: 60 € incl. btw (levering in België). Voor pallettransport buiten België kan een toeslag gevraagd worden aan de klant. Ook voor ADR transport kan een toeslag gevraagd worden.
Het product wordt binnen de 8 werkdagen geleverd indien voorradig

Vul onderstaand formulier in om informatie aan te vragen over 24BOTTLES CLIMA DRINKFLES BOREALIS 0.5L

Informatie aanvragen

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy disclaimer.